söndag 26 augusti 2012

Färgglatt piff i trädgården...

Min mamma har varit på besök och hade med sig denna underbara fågelholk. Har aldrig sett något så fint tidigare. Passar perfekt under flowers skylten. Underbara rosa-turkos värmeljushållare kom hon också med. De fick plats tillsammans med rosen awakening som är planterad precis brevid. Jag blir så glad över överraskningar som dessa, de lyser upp vardagen och gör mig varm om hjärtat.

Framför ser ni trädet Cornus alternifolia 'Silver Giant' som införskaffades hos Odlarglädjen. Det är en lite härdigare variant av den underbara Wedding cake tree som tyvärr inte är specielt härdig här hos mig. Ett drömträd som jag äntligen hittat :-) lycka!!!

Annars är det inge vidare med mig just nu, min axel är så inflamerad att jag fått feber :-(. Ska boka en tid hos naprapat i början av nästa vecka, hoppas att det ger med sig.

Imorgon åker jag till Malmö för jobb & möten, nu känns det som att jobbet verkligen satt igång med buller och bong, roligt, givande och spännande men jag önskar att jag hade mer tid att spendera i trädgården.



7 kommentarer:

  1. Hoppas du kryar på dig, inte roligt att jobba när man mår lite risigt. Vilken fin fågelholk, riktig glädjekick.
    Ha det bäst!
    Kram Hélena

    SvaraRadera
  2. Härlig holk, men oj vad det ska eka därinne när småttingarna piper efter mat :) Vilka fina bilder från Drömparken i tidigare inlägg! På tiden att ta en tur dit igen ser jag.

    SvaraRadera
  3. Vad fint det var i Drömparken! Tycker det verkar mycket finare nu än det var för ungefär en månad sedan när vi gjorde ett besök!
    Snäll mamma du har!

    Ha det gott!
    /Ruben

    SvaraRadera
  4. Men usch vad hemskt med en sån inflammation :( Det verkar ju inte så bra att du är tvungen att jobba och fara land och rike runt med feber??

    Men jag vet hur det kan vara med arbete. Jag flyger ner till göteborg på tisdag med jobbet.

    Var rädd om dig ivf!!

    kram

    SvaraRadera
  5. Krya på dig och det var en väldigt söt/rolig fågelholk! Jag har aldrig heller sett något liknande förut :) Kram / Carolin

    SvaraRadera
  6. Hejsan!
    Titta på tredje bilden här: http://signesvals.blogspot.se/
    Den kanske kan ge dig lite inspiration till din "häck".
    Jag tycker det är helt fantastiskt fint.
    Ha det gott!
    /Ruben

    SvaraRadera
  7. PS
    Inlägget heter "Nye vinkler og kommende projekter", (om det inlägget inte skulle ligga "överst" när du går in och tittar).
    /R

    SvaraRadera