söndag 19 augusti 2012

lyckad utflykt!!

Idag åkte hela familjen iväg på en liten utflykt. Vägarna bar iväg till Linudden, en liten specialplantskola utanför Nyköping. Jag har varit där tidigare en gång och det är verkligen fantastiskt.
Plantskolan är specialiserad på Magnolia, Rhododendron, Azalea, skuggväxter samt udda träd. De har ett stort utbud att Hostor och andra skuggväxter också. En plantskola med pärlor helt enkelt. Med hem kom en hel del skoj såsom Hostan Empress Wu, en vit lilja mm som skall få plats i rabatten på framsidan. Jag hoppas att rabatten är klar att plantera i till nästa helg och då ska ni få se vad mer som inhandlades.


5 kommentarer:

 1. Undrar just vad du kom hem med...Har inte hunnit dit än i år, men det finns ju tid kvar. Allt har han väl inte hunnit sälja? :)

  SvaraRadera
 2. Nejdå... jag lämnade kvar en hel del *skratt*. Önskar plånboken och bilen hade tillåtit mer i inköp men en halvkombi med 5pers i bilen och veckan innan lön gjorde att inköpen begränsades :-) Samtidigt härligt att fortfarande ha en önskelista, ett tulpanträd tex vore inte helt fel...

  SvaraRadera
 3. Jag är också nyfiken! ;-)

  Ha det gott!
  /Ruben

  SvaraRadera
 4. Låter som ett härligt ställe! Vi är hemma på söndag om du har vägarna förbi, men jag varnar dig...det är en djungel och röra just nu :-)
  Ha det bäst!
  Kram Hélena

  SvaraRadera
 5. Oj, vilket härligt ställe! Fina bilder!! Tack för att du delade med dig :)

  Kram
  //Linda

  SvaraRadera