måndag 20 augusti 2012

Hur många sorter ser du?

Jag gillar solhattar!! Här samsas solbrud med solhattarna sundown, tomato soup, hot papaya samt Rubenstein. Tanken är att de ska få mingla med lila perenner samt gräs i en del av de nya rabatten på framsidan.
Starka färger är något jag vurmar extra mycket för men ibland känns det som att jag måste be om ursäkt för detta, det är inte ok att man gillar starkt eller att man blandar färger. Jag vet att det lätt blir sillsallad när man blandar men jag har alltid en tanke bakom mina val. Nu tex har jag valt att bara använda varma färger och jag tror det kommer funka bra. En bara röd eller lilla eller rosa rabatt är absolut inte jag, färger, former och mönster är något jag älskar och måste ha massa runt mig, kalla färger som blått gillar jag inte alls utan i såfall så måste det vara i kombination med lilla tex.
Vilka färger gillar du? blandar du hej vilt eller tänker du på att bara använda ett fåtal färger när du skapar i trädgården?

4 kommentarer:

 1. Det är vackert att blanda fast min regnbågsrabatt går ut på att hitta ton i ton. Så jag kör nog både och :-)
  Ha det bäst!
  Kram Hélena

  SvaraRadera
 2. Wow! Det är så snyggt med ett hav av olika solhattar! Jag sådde i våras, men det gick åt skogen. Köpte plantor på rean istället, men det blev bara samma sort. Ska nog försöka så igen!

  Jag försökte maila dig, men det studsade, kanske du kan maila mig så jag kan svara på rätt adress? lindastradgard@gmail.com Vi hörs!

  SvaraRadera
 3. Du har sååå fina solhattar :) Kanske du har kolla vad som har hänt med min??

  Vi är hemma på söndag:) Mejla !!

  Kram

  SvaraRadera
 4. Jag tänker att det är kulörernas värmevärde/ton som avgör om de går ihop eller inte.Här är det lite hipp som happ men oftast varmt och kallt åtskilt.Svar på frågorna är: ja och ja.Var kan "nästgårds" vara undrar jag nyfiket :)

  SvaraRadera