lördag 6 augusti 2011

Kroppkakor
Bilder: privata.

Igår bjöd min underbara man på kroppkakor. För er som inte testat att göra egna så säger jag bara - Gör det. Himmelskt gott!! Receptet hittar du här.

Helgen har gått i matens tecken!! Plommonmarmelad, surdegsbak, 1.5liter blåbär, muffins och massa annat har jag hunnit med att göra. Planterat den sista delen av bergisophäcken i rosengården. På måndag börjar jag jobba, det blir en transportsträcka på 3veckor tills min tjänstledighet börjar och jag börjar på min praktikplats, det ska bli fantastiskt spännande.

4 kommentarer:

 1. Tack för titten i trädgården i tidigare inlägg! Det ser inte alls ut som du har en massa ogräs eller att du inte har haft tid med trädgården! Ser gärna mer rosor!

  kram louise

  SvaraRadera
 2. :-) Tack Louise!! Det är inte så många rosor som blommar just nu, många har paus. Tror också att den varma sommaren utan vatten på många många veckor gör blomningen sämre. jag har inte hunnit vattna i den utsträckningen som jag hade velat eller hunnit klippa bort överblommat, det blir lite vildare i rosengården tyvärr :-(

  SvaraRadera
 3. Det var länge sen jag åt kroppkakor. Ska nog banne mig ta och göra det någon dag snart.
  Ha det bäst!
  Hélena

  SvaraRadera