tisdag 11 september 2012

Landskap i landskap...

Efter ett tips i en blogg som jag nu inte alls kommer ihåg namnet på så beställde jag härom veckan boken "landscapes in landscapes" av Piet Oudolf. En fantastisk bok som tilltalar mig enormt mycket. Boken visar olika projekt som Piet designat, allt ifrån en miniträdgård på 350kvm till områden på 10.000kvm. Boken innehåller ritningar, färgscheman och underbara bilder. Rekomenderas varmt!


7 kommentarer:

 1. Har suktat på boken sen jag läste inlägget...ska nog ta och slå till jag med :-)
  Ha det bäst!
  Kram Hélena

  SvaraRadera
 2. Hej!
  Svar på fråga: Jag har inte lyckats hitta någon fröfirma som säljer dahliafrö som inte är en blandning. Man får nog "provodla" en mix och behålla de som man är nöjd med.

  Ha det gott!
  /Ruben

  SvaraRadera
 3. En bok som står på min önskelista.
  Vilka fina pallkragar med sallad!! Wow säger jag.
  Allt gott
  Annika

  SvaraRadera
 4. Tack för tipset! Verkar vara väldigt fina bilder!

  Kram
  //Linda

  SvaraRadera
 5. Jag har varit lite här och där och inte på bloggen på ett par dagar så jag säger bara Wow! vad mycket som har hänt på din framsida!!?? Underbart med djungel-framsida. Den kommer verkligen att "sticka" ut i området :)

  Kram

  SvaraRadera
 6. Tack!! Jag hoppas på djungelkänsla redan nästa vår :-) 80 plantor har jag planterat så det är en hel del. Hoppas de tar sig och att det blir som jag tänkt.

  Kram
  Nina

  SvaraRadera
 7. Helena, Linda, Annika: Jag rekomenderar verkligen boken. Den är fantastisk på alla vis. Läser lite varje dag. Hans känsla för färg, form och struktur tilltalar mig mer och mer.

  Kram
  Nina

  SvaraRadera