torsdag 2 december 2010

Intresse för öppen rosengård?

I veckan dök nya rosenbladet ned i brevlådan. Jag skummläste igenom det och fastnade framför anmälan till nästa års öppen trädgård... ska jag våga? Finns det intresse för en nyanlagd och inte uppväxt rosengård?
Vi skall göra klart med grus och sten i rosengården till nästa sommar och även sätta upp spaljeer. Det kommer vi sätta igång med i juni när skolan är slut. Många rosor har jag ju (runt 100 olika sorter) men de är ju inte så jättestora och maffiga ännu. Kom gärna med era synpunkter.


Bild: privat.

5 kommentarer:

 1. Självklart ska du visa din trädgård om du känner att du vill. Du får ju lämna en beskrivning och då vet besökarna att trädgården är ny. Utbytet med rosenvänner är ovärderligt, man får så mycket. Jag har haft öppen trädgård flera gånger men nu var det längesen.
  Lycka till, än hur du gör!

  SvaraRadera
 2. Hej! Det är klart att du ska delta! 100 rosor - oslagbart, jag kommer gärna och tittar.
  Ser att du håller till i stockholmstrakten och vill gärna ha kontakt för en bloggträff, vi är några bloggare som har börjat prata om att träffas hemma hos mig på Kungsholmen. Hör av dig om du är intresserad!
  Ha det gott!/Laila

  SvaraRadera
 3. Tittar in för att önska dig en riktigt God Jul!
  Kram Margot

  SvaraRadera
 4. Ett riktigt Gott Nytt Rosår 2011 önskar jag dig! Klart du ska vara med i öppen trädgård! Jag tror nästan det är mer intressant att se en trädgård under uppbyggnad än en som är helt och hållet färdig...
  Kram, Charlotta

  SvaraRadera
 5. Hej hopp..vad kul att hitta din blogg....
  Har tittat runt lite....vilken underbart trädgårdsland du fått...så mysigt.
  Jag gillar själv att vara i trädgården, men har kanske inte alltid den bästa kunskapen, men gillar att påta och fixa.
  Kram Malin

  SvaraRadera