söndag 20 juni 2010Bilder: privata.

Här kommer några översiktsbilder på baksidan av trädgården som jag tagit ifrån vår övervåning. Här ser man tydligt hur rosengården växer fram sakta men säkert. Idag fyllde vi på med jord i första rabatten vid pergolan och jag har också planterat fyra rosor där plus en himla massa lammöron som skall få bilda en liten lammöronshäck. I bakkant skall jag ha daggkåpa och i mitten kanske vit aklejruta, det är inte bestämt ännu så vi får se vad det blir.
Innan jag tog bilderna så har vi klippt gräset, kantklippt, röjt på allmänningen och gjort fint.
Detta är dock ett jobb min man får göra då jag är extremt känslig mot gräs och gräsklippning vilket gör det väldigt jobbigt att vistas på platser där gräset håller på att klippas eller precis har klippts.
Det är härligt att se sin trädgård nyfriserad :-)

2 kommentarer:

 1. Vilka härliga bilder! Det blir såååå fint!

  Klart att jag ju måste ha en vägbeskrivning på bloggen! Tänkte inte på det. Tror det finns på Tusen trädgårdars hemsida. Vi bor i alla fall utanför en liten by som heter Rävemåla, 5,5 mil sydost om Växjö.

  Det hade varit en stor glädje att få visa dig vår trädgård:) Om 50 mil är för långt just den 8/8, är du alltid välkommen när du har vägarna förbi!
  Ha det riktigt gott i veckan,
  Charlotta

  SvaraRadera
 2. Än en gång - superduperfint! Ni ska verkligen vara lyckliga för er stora tomt i ett nybyggt område. De växer definitivt inte på träd...hälsar en som raskt håller på att växa ur sinna 332 kvm minus hus.

  SvaraRadera