lördag 26 januari 2013

Love at first sight...

Efter radiotystnad så kommer här ett inlägg, ni som följt mig ett tag vet att det blir såhär på vintrarna. Jag tar semester ifrån allt som rör trädgård!
 
Promenad har flyttat hem till mig! Jag älskar den här nya serien som precis kommit till Ikea. Så sober och elegant men samtidigt en oerhört vacker dekor! Tokgillar.
 

 
Såhär blev pepparkakshuset! Klicka upp bilden för att se bättre.
 
 
och såhär blev julaftonstårtan!
 


 
För övrigt så längtar jag efter sommaren och att få börja beskära alla rosor! Det känns som att denna vinter inte varit så snäll mot trädgården så vi får se vad som överlevt! Det känns också som att det är dags att via bilderna ifrån Ulla Mohlins trädgård som jag besökte i somras! Jag har väntat på en bra timing och just nu känns det perfekt! Precis tillfrisknat från influensan och längtan efter sommar och värme är STOR! kommer inom kort.

2 kommentarer:

 1. Skönt att du piggnat till, att solen lyst lite de senaste dagarna, att tårta och hus blev så fina.Nu väntar vi förstås på de där Molinbilderna du nämnde :)

  SvaraRadera

 2. Hej, Jag heter John från Fooduel.com. Det är en plats där användarna röstar recept
  1 till 10.

  Det finns en rangordning av de bästa recepten och en profil med dina röstat recept. Varje recept har en länk till bloggen som tillhör receptet. På så sätt kommer du att få trafik till din blogg

  Det är enkelt, snabbt och roligt. Det bästa fotot recept kommer att vara här.

  Jag inbjuder dig att komma in, lägg till din blogg och ladda ett recept med en fin bild.

  Vi skulle älska att du deltar med några recept som. Look Amazing!


  Vänlig hälsning,


  http://www.Fooduel.com

  SvaraRadera